Perseveraatiolla totuudeksi?



Varhaiskasvatus ohjaa AVI:in, AVI ohjaa varhaiskasvatukseen, Valvira ohjaa AVI:in, AVI ohjaa Poliisille, Poliisi kieltäytyy esitutkinnasta,  syyttäjä kieltäytyy syyttämästä, AVI kieltäytyy käsittelemästä "koska ei halua, ei pakko", EOA kieltäytyy käsittelemästä "koska toisella viranomaisella". Tietosuojavaltuutettu ei tavanomaisesti edes vastaa. Nyt on mennyt yli puoli vuotta, paljon resursseja ensisijassa minulta ja perheeltäni eikä yksikään viranomainen ole ottanut asiaa hoitaakseen! 

Edelleen työnnetään samaa toimimatonta ja haitallista jäykkää pakkoprotokollaa, vaikka kohde ei olisi edes mukana millään tavalla. Kaikki olennainen toimitettu tieto lausuntoineen on täysin sivuutettu. Kyllä on taas viranomaisten avuttomuus todistettu ja ihan riittävästi varmasti kulunut veronmaksajien varoja.

"Tulisit nyt niin voidaan vähän kertoa lastensuojelusta ja oikaista huolia siihen liittyen". Kiitti, mutta passaan. Aika paljon taas oletuksia pohjalla ja se kertoo aivan riittävästi. "Mitään ei korjata, mitään ei rekisteristä peruta ja lastensuojelun asiakkuus pidetään voimassa, KOSKA EI TIEDETÄ ONKO LASTENSUOJELULLE TARVETTA." Siitä johtuen, että olen kieltäytynyt tapaamisista ja kotikäynneistä, mutta ehdottanut muuta yhteistyötä sekä toimittanut aika tyhjentävää materiaalia. On kuulemma vanhemman velvollisuus totella heitä. Minulla ei ole velvollisuuksia kuin lapsiani kohtaan, ei viranomaisia tai ketään muutakaan. Ei tässä ole kyse lapsesta vaan viranomaisten tyhjäntoimituksesta!

"Kaikki johtuu vaan siitä miten äiti reagoi". Niin? Reagoi heidän toimintaansa ja uhkailuunsa. Se on vaikuttanut meidän yöuniin, jaksamiseen, syömiseen, maidontuloon/imetykseen - hyvä, ettei maito loppunut kokonaan ja pitkää imetystä aion! Tämän myötä kiertokin palautui melko aikaisin ja hormonivaihtelut oli aika rankkoja. Olin juuri päässyt mukavaan tasapainoon, vauvan allergiat kuriin ja saanut vauvavuoden imetyksenkin mukana tulleen herkuttelun tasattua ja juoksun aloitettua ja siihen tyssäsivät kaikki. Energia valui hukkaan viranomaisten narsismille.. Someakin pitää käyttää, vaikka muuten en käyttäisi!Aika sumussa menty ja sekin sitten harmittaa lasten puolesta, ettei ole saanut keskittyä olemaan vaan läsnä tästä elefantista johtuen.







Tiina Mustonen
Jukka Piitulainen
Mia Manninen
Jonna Vanhanen
Saila Nummikoski
Leena Vallinkoski












Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

--jollei arvioinnin tekeminen ole ilmeisen tarpeetonta--

Viranomainen on velvollinen vastaamaan kysymyksiin

"Ainahan voit kannella"